Som totalleverantör inom mässor är vi oerhört resursstarka och leveranssäkra

Vi erbjuder en produktionskapacitet utöver det vanliga samt en branschunik hyrservice. Det är bara fantasin som sätter gränser för vilka projektlösningar vi kan åstadkomma.

Till vårt förfogande står såväl toppmodernt snickeri med CNC-maskin som måleri, produktionshall och svets/metallverkstad. Vi har resurser för att arbeta i alla tänkbara material – från trä, plast och glasfiber till metall, betong och textilier. Utöver det har vi en fullutrustad grafisk avdelning om ca 500 kvm med digitaltryckeri, storformatsskrivare, folieskärare, lamineringsmaskin och monteringshall. Här producerar vi banderoller, vepor, skyltar, dekaler och andra grafiska lösningar.

Alla resurser för ert projekt finns ”inhouse”

Vårt uthyrningslager omfattar över 5000 kbm med alltifrån golv, matta, möbler, diskar, podier och inredning till byggsystem, trossrigg, belysning, el och A/V-teknik. Vi erbjuder premiumprodukter från såväl välkända kvalitetsleverantörer som egna innovativa och specialdesignade lösningar.

Behöver ni hjälp med lagring, transporter och distributionstjänster för ert utställningsmaterial erbjuder vi lager- och logistikservice.

Vi är mycket stolta över våra kunniga medarbetare som omfattar alltifrån designers, projektledare och produktionsledare till inredningssnickare, grafiker, originalare, montörer, dekoratörer och lagerpersonal. Som totalleverantör kan vi tillgodose alla era behov.