Monterdesign ska förmedla ert varumärkes budskap

Monterdesign är ingenting man kan fuska med. En mässmonter skall upplevas, utstråla och andas ert varumärke. Det handlar om att skapa ett utseende som harmonierar med ert varumärkes kärnvärden och er grafiska profil. Samtidigt skall en mässmonter inrymma de funktioner och ytor som krävs för att ni skall kunna exponera och demonstrera era tjänster och produkter på bästa möjliga sätt.

Många företag investerar enormt mycket tid, pengar och engagemang på att skapa en grafisk profil för sitt varumärke med guideline för alltifrån annonser, visitkort, webb och trycksaker. Men hur är det egentligen med företagets profil när det kommer till mässor? En mässmonter handlar om brand experience, hur ert varumärke upplevs. En mässmonter utgör en gigantisk tredimensionell annons för ert varumärke. Design, kvalitet, materialval, möbler och inredning utgör alla detaljer som är minst lika viktiga som att man väljer rätt typsnitt i sina trycksaker. Företag som fuskar med monterdesign tar inte sitt varumärke på allvar.

Vi skapar monterdesign som harmonierar med ert varumärke

Låt våra passionerade designers och inredningsarkitekter ta fram en guideline för mässor åt ert företag. Vi kan skapa en enhetlig monterdesign som harmonierar med ert varumärke och som förmedlar rätt känsla och budskap.