Mässmonter - vi skapar kundanpassade mässmontrar som väcker uppmärksamhet

En mässmonter som skiljer sig från mängden, aktiverar flera sinnen och ser till att budskapet når in i hjärtat på besökaren. Vi utvecklar koncept för mässmontrar och mässdeltaganden i alla storlekar och omfattning, såväl inom Sverige som utomlands. Våra designers och projektledare skapar kundanpassade interiörer som speglar ert varumärke och väcker uppmärksamhet hos besökaren. Allt i kombination med era önskemål om funktionalitet, kringarrangemang och aktiviteter.

Hos oss kan ni känna er trygg genom hela projektet, från idé till färdig monter och uppföljning. Våra förslag till mässmontrar presenteras genom detaljerade CAD-ritningar, konceptbeskrivningar samt tydliga offerter. Förslagen baseras på vår förstudie av era behov, varumärke, grafiska profil och budget. En dedikerad projektledare följer er hela vägen genom projektet.

En komplett totalleverantör med branschens bästa leverans- och kvalitetssäkring för er mässmonter

Sture är en komplett totalleverantör och genom egen produktionskapacitet inhouse i Sturehuset kan vi erbjuda branschens bästa leverans- och kvalitetssäkring. Alltifrån inredningsproduktion och hyrservice till grafisk produktion och digitaltryck. På mässan ombesörjer våra montörer etablering, montage och demontering av er mässmonter på plats. Behöver ni hjälp med lagring, transporter och distributionstjänster för ert utställningsmaterial erbjuder vi lager- och logistikservice.

Ni som kund skall fokusera på själva mässdeltagandet och era säljaktiviteter; överlåt det övriga till oss.
Vi har över 70 års erfarenhet från mässprojekt i såväl Sverige som utomlands. Genom åren har vi bl a genomfört projekt i USA, Ryssland, Norge, Finland, Danmark, Singapore, Tyskland, Holland, Storbritannien, Frankrike, Italien med flera.

Kontakta oss och diskutera tankar och önskemål kring er nästa mässmonter!