Anlita oss som arrangörspartner till er nästa mässa

Är ni arrangör av en mässa, event, seminarie eller kundträff? Då kan vi erbjuda en kompetens och resursstyrka utöver det vanliga.

Många event- och mässarrangörer väljer oss som teknisk rådgivare, arrangörsresurs eller totalentreprenör för hela mässor och arrangemang. Ni bjuder in gäster och utställare medan vi tar hand om ritningar, logistik, inredning, möbler, el, internet, mattor och utställarservice. Våra tjänster som arrangörspartner efterfrågas exempelvis när lokaliteterna inte kan erbjuda nödvändiga tjänster eller när man vill sätta en prägel på mässan som ligger över standardnivå.


CareerDays i Globen. Sture™ utgjorde arrangörspartner.

Vi tar tekniskt totalansvar för er mässa

Vi åtar oss uppdrag där vi tar tekniskt totalansvar för mässan och agerar monterservice åt samtliga utställare. Vare sig arrangemanget är förlagt till en befintlig mässhall, i en tom hangar eller utomhus så löser vi alla tekniska och logistiska utmaningar. Vill ni skapa en mässa med premiumkänsla kan vi skapa ett enhetligt designkoncept för mässan och erbjuda utställarna nyckelfärdiga monterpaket utöver det vanliga.

Självklart kan vi erbjuda en smidig och skräddarsydd webbshop där era inbjudna utställare gör sina mässbeställningar.

Kontakta oss om ni planerar ett spännande projekt.