Mässor och mässmontrar - vi är er totalleverantör

Mässor har blivit mer viktigt än någonsin. Det personliga mötet – att kunna ta någon i hand, demonstrera en produkt eller tjänst och svara på frågor – är ett oumbärligt verktyg för att bygga långsiktiga relationer. På mässan möter du din målgrupp öga mot öga, men det gäller att tränga igenom mässans mediabrus för att nå önskat resultat.

Mässa och mässor är något vi kan. Efter mer än 70 år i branschen har vi etablerat oss som en av Nordens ledande totalleverantörer inom mässmediet.

Mässor och mässmontrar – vi har kreativa och skräddarsydda kvalitetslösningar

Merparten av våra projekt utgörs av konceptutveckling, monterdesign och produktion av skräddarsydda mässmontrar åt utställare. Alltifrån montrar på några få kvadratmeter till enorma projekt om flera tusen kvadratmeter och med flera våningar, såväl i Sverige som utomlands.

Dessutom arbetar vi även som arrangörspartner åt flera mäss- och eventarrangörer där vi exempelvis bidrar med kreativ och teknisk rådgivning eller ansvarar för totalentreprenad och monterservice åt alla utställare på en hel mässa.

Slutligen utgör vi även en högkvalitativ renodlad produktionspartner inom mässor åt flera design-, kommunikations- och eventbyråer.

Kombinationen av vår kompetens, trygghet, resursstyrka och erfarenhet är svårslagen. Kontakta oss direkt så kan vi berätta mer om hur vi hjälpa er med mässor och ert kommande mässprojekt.