Kostnadseffektiva och träffsäkra lösningar inom eventproduktion

Våra kreatörer och projektledare i kombination med egen inhouseproduktion borgar för kostnadseffektiva och träffsäkra lösningar inom eventproduktion.

Inom eventproduktion kan vi bistå med alltifrån konceptutveckling, innehåll och design till renodlade tekniska tjänster. Genom egen produktionskapacitet i Sturehuset kan vi erbjuda branschens bästa leverans- och kvalitetssäkring inom eventproduktion.

Resursstark och trygg eventproduktion inhouse

För specialproduktion vid eventproduktion har vi såväl toppmodernt snickeri med CNC-maskin som måleri, produktionshall samt svets/metallverkstad. Vårt uthyrningslager om över 5000 kbm omfattar alltifrån golv, möbler och premiuminredning till byggsystem, trossrigg, belysning, el och teknik. Utöver det har vi en fullutrustad grafisk avdelning för produktion av vepor, skyltar, dekaler och grafiska lösningar. Våra montörer ombesörjer slutligen etablering, montage och demontering av er eventlösning på plats. Behöver ni hjälp med lagring, transporter och distributionstjänster för ert eventmaterial erbjuder vi lager- och logistikservice.

Kontakta oss idag och diskutera era behov av eventproduktion!