Träffa oss på Euroshop i Nordic Lounge, hall 5, monter C27

februari 21, 2017

esp1500_tm02_cmyk01

5-9:e mars är det dags för Euroshop, den mest inflytelserika mässan inom expomarketing och retail. Var tredje år visar mässan i Düsseldorf upp de senaste trenderna inom display och montersystem, belysning, golv, material och textilier i alla dess former, lämpade för event.

Mässan är dessutom en fantastisk inspirationskälla till snygg design och materialstudier. För att kunna njuta av alla häpnadsväckande, kreativa och välbyggda montrar på denna jättemässa rekommenderar vi alla besökare bra skor, minst två dagar på plats och flera besök i samlingsmontern Nordic Lounge. Här kan du träffa två spännande svenska aktörer; Sture Exhibitions and Events och Gislerud.

Till hall 5 och monter C27 välkomnar vi besökare när som helst för en kaffe, en stor portion inspiration, en paus eller varför inte after ski i vår bar? Fråga gärna vår personal om vad som helst inom mässor eller event, här kan du garanterat få hjälp att hitta rätt.

Nordic Lounge är en unik satsning från tio olika bolag verksamma inom mässor och event i Norden. Nätverket visar tillsammans upp den stora kompetens vi kan erbjuda inom monterbyggnation, ljus, AV-teknik, system, golv, mediahus med flera. Montern är givetvis designad och producerad av de deltagande företagen.

De svenska deltagande bolagen är:
Sture Exhibitions & Events, har designat montern och är en av Sveriges största och mest välrenommerade aktörer inom mässor och events. I Düsseldorf visar man gärna upp fler exempel på sin breda kompetens inom såväl design som produktion.
Gislerud Carpets är en ledande aktör av mattor för mässor och events. I Nordic Lounge har företaget levererat mattorna till montern, och på plats visar man gärna både fler prover ur sin breda kollektion och fler kreativa lösningar för utmanande miljöer.

För mer information:
När: 5-9:e mars 2017
Var: Hall 5, monter C27, Messe Düsseldorf GmbH , Stockumer Kirchstraße 61, D-40474 Düsseldorf
Nordic Lounge: www.nordiclounge.se
Euroshop: www.euroshop-tradefair.com
Sture Exhibitions & Events:
Per-Olof Sandberg
+46 765 26 59 20
per-olof.sandberg@sture.se
Mats Svensson
+46 765 26 59 30
mats.svensson@sture.se
Gislerud Carpets
Thomas Gislerud
+46 701 90 58 80
thomas@gislerud.com