Telenor Ski-In Photo Booth vinner Interactivity Award 2015/2016

januari 27, 2016
Sture™
Telenor Ski-In Photo Booth

Sture™ har, tillsammans med Le Pacte, utvecklat två gigantiska fotobås i Sälen respektive Åre åt Telenor. Besökarna kan här enkelt glida in i dessa bås i full skidmundering och några sekunder senare få ett analogt foto i sin hand. I stugan bredvid kan de även hämta en digital kopia. Fotobåsen är troligen två av världens största fotobås och definitivt de enda som är tillverkade för att klara av fjällmiljöns brutala väderpåfrestningar. Samtidigt har de har en nästintill oändlig daglig framkallningskapacitet. Projektet är ett lyckat samarbete där Le Pacte stått bakom idé/koncept medan vi på Sture™ har ansvarat för design, konstruktion, produktion och etablering.

Fotobåsen är tydliga exempel på vår fantastiska styrka som ”drömfabrik” med utveckling, konstruktion och produktion av interaktiva lösningar inom IoT (Internet of Things); event- och brandinglösningar där vi implementerar digital teknik och internet. Fotobåsen är fullpackade med unik teknik såsom specialutvecklad mjukvara som uppdateras löpande med nya budskap och anpassade hälsningar. Alla uppdateringar och eventuella omstarter, t ex vid plötsliga elavbrott, sker via en 4G-fjärradministration och backupbatterier som med enkelhet utförs bakom ett skrivbord i en varm miljö. Detta spar både tid och onödiga rese- och reparationskostnader. Fotobåsens teknikskåp är även utrustade med termostatstyrda värmeelement för skapa en optimal arbetsmiljö för digital teknik, kamera och mekanik.

Projektet vann nyligen Swedish Exhibition Interactivity Award 2015/2016 i samband med EXPOdagen, 20 januari 2016 i Victoriahallen på Stockholmsmässan. Vi på Sture™ är extra stolta för detta pris och ser det som ett kvitto på den fantastiska styrkan inom vårt team och vår grymma förmåga som ”drömfabrik”.

Telenor Ski-In Photo Booth

Telenor Ski-In Photo Booth

Telenor Ski-In Photo Booth

Telenor Ski-In Photo BoothBildgalleri