Showroom åt BSH Home Appliances

februari 14, 2019
Sture™

Kontor, showroom, och offentlig miljö – Vi skapar unika och skräddarsydda interiörer med material, möbler och detaljer utvalda eller designade i enlighet med avsändarens identitet och profil.

När vår kund BSH ställde frågan om ett nytt showroom om 400 kvm fördelat på två varumärken (Siemens och Bosch) var svaret givet. Projektet omfattade totalrenovering av lokalerna – från grund och golvläggning, elarbete och VVS till inredning unikt producerad och anpassad efter produkter och behov samt styling och ljussättning. Resultatet blev två vitt skilda miljöer i färgskala och uttryck, båda med perfekt balans mellan funktionella och sociala ytor, produktexponering och med integrerad teknik. Alltsammans etablerades med största flexibilitet under pågående kontorstid utan att störa den dagliga verksamheten för kunden – till stor belåtenhet.

Med egen produktion inhouse samt egna snickare och montörer kan vi erbjuda kostnadseffektiva helhetslösningar – kundanpassad inredningsdesign helt enkelt! Utöver egen design och produktion är Sture™ dessutom återförsäljare och exklusiv distributör för en rad kända varumärken inom möbler, inredning, belysning och design. Oavsett om ni söker en ny receptionsdisk, inredningsdetalj eller behöver renovera 1000 kvm kontor, så är ni alltid mer än välkommen att kontakta oss.

BSH Showroom

BSH Showroom

BSH Showroom

BSH Showroom

BSH_Showroom_4

BSH Showroom

BSH Showroom

BSH Showroom